zondag 24 maart 2013

Anders dan Anders

Bounty time van Margreet

Dit is werkelijk het meest waanzinnig lekkere snoep dat ik ooit heb gegeten, dank je wel Margreet voor dit heerlijke recept.

Vulling:
1 cup dadels 20 min. weken½ cup watercup gedroogde kokos¼ cup gesmolten kokosolie3 el gemalen cashewnoten2 el hennepzaad (facultatief)1 tl vanillepoedersnufje zout Dadels met water tot dadelpasta in de foodprocessor mixen.Voeg de andere ingrediënten toe en mix tot het goed gemengd is. Laat het een half uur opstijven in de koelkast. Vorm er daarna kleine bounty reepjes van en zet ze weer in de koelkast. Chocolade laag 1 cup gesmolten kokosolie1 cup raw cacaopoeder½ cup agave siroop of ahorn siroopsnufje zout Meng alle ingrediënten in een kom met een garde of vork. Laat het een klein beetje lobbig worden. Doop vervolgens de bounty vulling in de chocola en laat ze uitlekken en opdrogen op vetvrij papier. Plaats ze uiteindelijk in de koelkast, vriezer of in je mond… Ik had wat chocolade over, gemengd met walnoten in leuke ijsblokvormpjes gedaan (hartjes of sterretje voor 1,29 bij de Blokker gekocht) voor heerlijke chocolaatjes.  

Rauwe Appeltaart van Irina

http://www.irinaverwer.com/blog/rauwe-appeltaart/

De appeltaart is versierd met schijfjes appel en zo’n twee uur in de droogoven gezet. Dat is niet noodzakelijk.






(bron: http://brenazet.blogspot.fr/)

2 opmerkingen:

  1. Acabei de conhecer o seu blog e achei maravilhoso. Me visite:http://algodaotaodoce.blogspot.com.br/
    Siga-me e pegue o meu selinho!!!

    Obrigada.

    Beijos Marie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Congratulations, your are very creative and your blog is very beautiful. Kisses from Spain.

    http://redecoratelg.blogspot.com.es/

    BeantwoordenVerwijderen